Deda Mrazovi na vespama obradovali mališane iz Doma "Duško Radović" Foto: S. Djordjević

Deda Mrazovi na vespama obradovali mališane iz Doma "Duško Radović"

decembar 28 2017

Mališane iz Doma za decu i omladinu "Duško Radović" u Nišu obradovali su danas članovi Vespa kluba "Naisus" odnevši im novogodišnje paketiće na vespama i presvučeni u Deda Mrazove.

Pre nego što su stigli do doma u kome su zbrinuta deca bez roditeljskog staranja, desetak Deda Mrazova  se na vespama provozalo centrom grada što je izazvalo oduševljenje Nišlija.

dedamrazovi veaspa 1

Jedan od osnivača Vespa kluba "Naisus" Slavoljub Stanković kazao je  da članovi tog kluba već šestu godinu zaredom pred kraj godine organizuju humanitarne akcije, ali ove godine su prvi put to uradili kao Deda Mrazovi na vespama.

dedamrazovi veaspa 5

"Želimo da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna. Mali humani gest nekome sigurno puno znači", rekao je Stanković.

dedamrazovi veaspa 6

On je dodao da su članovi kluba presvlačenjem u Deda Mrazove želeli da naprave svečarsku atmosferu u gradu, ali i da prirede iznenadjenje za 24 deteta iz Doma "Duško Radović".
                         

Piše: B.Ljubisavljević

Foto: S. Đorđević

 

Anketa o interesima za medijsko izvještavanje o društveno-odgovornim temama

U cilju dobijanja saznanja za web medije koji se bave tzv. pitanjima društvene odgovornosti kao i dobijanja sugestija za medijsku komunikaciju za aktivističke NVO organizacije koje se bave ljudskim pravima i demokratskim vrijednostima, molimo vas da popunite anketu o medijskim i tematskim preferencama. Vaši odgovori će pomoći da medijski portali UDAR iz Sarajeva i Medijski istraživački centar iz Niša dobiju sugestije kako da unaprijede svoje izvještavanje. Anketa će vam uzeti od 6 do 10 minuta vremana. Vaše odgovore izuzetno cijenimo.

Anketa >>

baner

Saint Art Designs / Web Development

Saint Art Designs / Web Development

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim