Nezaboravno uživanje kroz Sićevačku klisuru Foto: S. Djordjević

Nezaboravno uživanje kroz Sićevačku klisuru

septembar 03 2018

Interesovanje turista da kroz spust Nišavom upoznaju prirodne lepote klisure, prosečene kroz krečnjački reljef između severnih ogranaka Suve planine i južnih ogranaka Svrljiških planina, sve je veće, kažu u "Safari klubu" iz Niša, koji organizuje ovu zanimljivu vožnju.

 

 "Specifičnosti rafting staze u Gradištanskom kanjonu su da kanjon daje sve elemente raftinga. Na nekoliko mesta ona prelazi u klasu dva. Rafting savez Srbije je to uočio i na ovom delu održao više evropskih kupova, jedan svetski kup i nekoliko državnih prvenstava", priča predsednik "Safari kluba" Vlastimir Stanojević.

Tekst: Sanja Janačković

Video: Saša Đorđević

TEMPLEJT na srpskomRES

 

Anketa o interesima za medijsko izvještavanje o društveno-odgovornim temama

U cilju dobijanja saznanja za web medije koji se bave tzv. pitanjima društvene odgovornosti kao i dobijanja sugestija za medijsku komunikaciju za aktivističke NVO organizacije koje se bave ljudskim pravima i demokratskim vrijednostima, molimo vas da popunite anketu o medijskim i tematskim preferencama. Vaši odgovori će pomoći da medijski portali UDAR iz Sarajeva i Medijski istraživački centar iz Niša dobiju sugestije kako da unaprijede svoje izvještavanje. Anketa će vam uzeti od 6 do 10 minuta vremana. Vaše odgovore izuzetno cijenimo.

Anketa >>

baner

Saint Art Designs / Web Development

Saint Art Designs / Web Development

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim