Otvorena televizija

Video 7

Državni vrh Srbije i više od hiljadu zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, učestvovaće u proslavi Dana policije u nedelju, 4. juna u Nišu, izjavio je  načelnik niške Policijske uprave Ninoslav Mitić.

Romska zajednica nalazi se na dugom putu emancipacije i kulturne reformacije. Ja sam jedan od mnogobrojnih evropskih romskih aktivista koji sprovode novu evropsku romsku politiku – ističe Osman Balić, direktor Jurom centra i jedan od najpoznatijih boraca za prava Roma u našoj zemlji.

Dom za nezbrinutu decu «Hristina Markišić“ u Aleksincu ove godine obeležava sedam decenija postojanja. Svih proteklih godina  dom je utočište za decu sa teškim smetnjama u razvoju i decu bez adekvatnog  roditeljskog staranja.

Dokumentarni film “Duhovno blago” govori o tragovima u vremenu i istrajnosti hrišćanske vere, pravoslavne crkve i manastira koji ovekovečuju sve krajeve na kojima je boravio srpski narod. Sakralna arhitektura je jedno od najkarakterističnijih obeležja srpskog duhovnog, religijskog i kulturnog identiteta, obeležje po kojem smo kao narod prepoznatljivi svuda u svetu.

Dokumentarni film “13 godina posle gde smo danas?“ u produkciji Medijskog istraživačkog centra, NGtima i udruženja "Akcija i pomoć" govori o posledicama bombardovanja Niša kasetnim bombama i odbijanju Srbije da potpiše Konvenciju o zabrani kasetnih bombi.

eusrb

baner

Saint Art Designs / Web Development

Saint Art Designs / Web Development

Prijatelji sajta

komesarijat-za-izbeglice logoo mircPescanik