Sajam automobila u Nišu – uzdahe mame i automobili i hostese

oktobar 08 2016

Sajam automobila i prateće opreme "Auto-moto fest" koji se u niškoj hali „Čair“ održava od 7. do 9. oktobra, kao i ranijih godina okupio je najpoznatije prozvodjače automobila, motora, četvorotočkaša i kamiona.

Najnoviji modeli kompanija "Ford", "Fiat", "Toyota", "Citroen", "Škoda", "Audi", "Volkswagen", "Nissan","Yamaha", kao i "GAZ" iz Rusije već danas su „oborili s nogu“ brojne posetioce.

„Obaranje s nogu“ odnosi se ne samo na sjajan izgled već i na cene izloženih automobila.

sajam automobila 10

Apsolutni rekrder ovogodišnjeg niškog Sajma je „audi Q7“  čija se cena, u zavisnosti od opreme kojom raspolaže, kreće od 85.000 evra do 100.000 evra.

Medju izloženih modelima ima svakako i onih koje sebi mogu da priušte i posetioci sa koliko-toliko pristojnim primanjima, a koji koštaju desetak ili dvanaest hiljada evra.

sajam automobila 08

Otvarajući "Auto-moto fest" direktor ""Siti marketing centra" (City marketing centra) Oliver Paunović istakao je da će ova sajamska manifestaja imati dve evropske premijer, osam srpskih i desetak niških premijera.

Evropsku premijeru, dodao je Paunović, imaće u Nišu dva motora marke "Yamaha".

sajam automobila 06

Sajam atomobila u Nišu pratiće niz zanimljivih dešavanja poput izbora za najlepši automobil, najlepši štand i najlepšu hostesu.

Konkurencija u sve tri kategorije je veoma oštra, pogotovu za poslednju pobrojanu jer automobile i ove godine promovišu brojne lepe devojke.

sajam automobila 11

Osim što će se zabaviti, posetioci koji odluče da na sajmu kupe automobil uštedeće i pozamašne sume novca jer se skoro svi izloženi modeli prodaju sa popustom.

sajam automobila 04

Hala "Čair" otvorena je za posetioce od 10 do 20 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.

Piše: Biljana Ljubisavljević

Foto: Saša Đorđević

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim