NVO „Spona“ organizuje treći Okrugli sto na temu „Treba li nam lokalna TV?“

septembar 26 2018

U organizaciji Nevladine organizacije “Spona” iz Berana u Petnjici će se održati Okrugli sto na temu: “Treba li nam lokalna TV? Kakva ona treba da bude?”. Okrugli sto u Petnjici zakazan je za petak, 28. septembra i održaće se u sali petnjičke lokalne uprave, sa početkom u 11 časova.

1

Poziv za učešće upućen je NVO sa područja beranske i petnjičke opštine, novinarima lokalnih i medija sa nacionalnom frekfencijom.

Biće to treći, završni Okrugli sto, koji će se održati sa istom temom, a koji, u sklopu realizacije projekta “Otvorena Televizija (OTV)” organizuje pomenuta beranska NVO.

Spona logo 660

 

Prvi Okrugli sto “Spona” je organizovala početkom aprila i održan je u Hotelu “Bijela rada” u Bijelom Polju, dok je drugi organizovan krajem avgusta, u Andrijevici.

Podsjećanja radi, realizacija projekta “Otvorena Televizija” je započeta prvog novembra 2017. godine, a NVO Spona, kao jedina iz Crne Gore, predstavlja partnera organizacijama iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Srbije.

opstina

 

Nosilac projekta je Medijski istraživački centar (MIC) iz Niša, a projekat se realizuje zahvaljujući grantu dodijeljenom od strane Evropske komisije.

Projekat se završava 30. septembra 2018. godine.

Anđela Suvajac

 Foto: Opština Petnjica

TEMPLEJT na srpskom800

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim