“Rock and roll je najveća izmišljotina čovječanstva”

jul 17 2018

Svirao je sa mnogim rock bendovima i poznatim muzičarima bivše Jugoslavije, zbog karijere je boravio na svim kontinentima i živeo u mnogim svetskim gradovima. Ipak, Beograd mu je stalno mesto prebivališta. 

Kada je prvi put seo za bubnjeve, šta je za njega ritam, a šta avangarda i sa kojim muzičarem ima zajednički "nemušti" jezik, u intervjuu za MIC govori bubnjar Dragoljub Đuričić.

 Dragoljub Đuričić i Vlatko Stefanovski - UČI ME MAJKO KARAJ ME

 

 

 “Rock and roll je najveća izmišljotina čovječanstva”

Novinar: Jelena Đukić Pejić

Snimatelj: Saša Đorđević

TEMPLEJT na srpskomRES

Povezani članci

  • Dragan Aranđelović Arči: Autostop je za mene sloboda

    Nišlija Ara poznat je svojim sugrađanima po ljubavi prema muzici i po prodavnici muzičkih izdanja Happy house koja je skoro 30 godina bila mesto svih muzičkih zaljubljenika.

  • Konačana odluka o Nišvillu – 1. avgusta

    Nišville jazz festival je objavio kompletan glavni program kao i sve prateće programe planirane za ovogodišnjeg izdanje koje bi trebalo da se održi od 7. do 16. avgusta.

  • Zelena energija između obećanja i prirode

    Do 2020. godine Srbija bi, kako se obavezala EU, morala da proizvodi 27% struje iz obnovljivih izvora energije. Prema ranijim izjavama ministra energetike Aleksandra Antića, EU možda priprema i novi cilj sa većim postotkom proizvodnje zbog čega se postavlja pitanje, po koju cenu?

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim