BIG BAND RTS BIG BAND RTS Fotografija Jovan Gojković

Big Bend RTS otvorio je 13. Internacionalne susrete jazz muzičara Naissus jazz Niš u sali Narodnog pozorišta.

novembar 03 2018

 “Večerašnji program je nastavak prošlogodišnjeg koncerta u čast Bati Anastasijeviću, ali da kažemo da je to džez koji se odnosi na big bend muziku, u pravom smislu reči. Publika će moći da vidi i čuje i neke naše aranžmane i kompozicije koje su aktuelne u poslednjem period našeg rada.” najavio je Dragoslav Fredi Stanisavljević muzički urednik Big benda RTS-a.

BIG BAND RTS 02BIG BAND RTS 03BIG BAND RTS 04BIG BAND RTS 09BIG BAND RTS 05BIG BAND RTS 06BIG BAND RTS 07BIG BAND RTS 08BIG BAND RTS 011BIG BAND RTS 012BIG BAND RTS 14 JOVAN GOJKOVIC

 

Naissus jazz fest posle nastupa najpoznatijeg srpskog Big benda, nastavljen je u kafe baru Julijan Djupon, na jam sessionu i uz nastup niških jazz snaga.

 

JAM SESSION 022

JAM SESSION 023

JAM SESSION 025

JAM SESSION 026

JAM SESSION 027

JAM SESSION 028

Fotografije: Jovan Gojković

 

DISCLAMER OTV NOVI 800

 

Anketa o interesima za medijsko izvještavanje o društveno-odgovornim temama

U cilju dobijanja saznanja za web medije koji se bave tzv. pitanjima društvene odgovornosti kao i dobijanja sugestija za medijsku komunikaciju za aktivističke NVO organizacije koje se bave ljudskim pravima i demokratskim vrijednostima, molimo vas da popunite anketu o medijskim i tematskim preferencama. Vaši odgovori će pomoći da medijski portali UDAR iz Sarajeva i Medijski istraživački centar iz Niša dobiju sugestije kako da unaprijede svoje izvještavanje. Anketa će vam uzeti od 6 do 10 minuta vremana. Vaše odgovore izuzetno cijenimo.

Anketa >>

baner

Saint Art Designs / Web Development

Saint Art Designs / Web Development

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim