Запалено возилото на новинарот Зоран Милошески во Прилеп

februar 08 2018

Новинарот и раководител на порталот ,,Публикум“ од Прилеп, Зоран Милошески, на својот Фејсбук профил објави дека час по полноќ му е запалено возилото во неговата гаража и потсети дека настанот е после една година од палењето на неговата гаража во јануари 2017 г.:

Статус на ФБ:

„Почитувани пријатели, околу 1 часот и 20 минути после полноќ, беше запалено моето возило марка „Сузуки свифт“, кое беше паркирано во гаражата. Противпожарната единица интервенираше веднаш откако соседите го виделе возилото како гори. Увид направи и екипа на Полициската станица од Прилеп. Возилото е целосно уништено.

Палењето на мојот автомобил се случи точно една година подоцна, откако во јануари 2017 година беше запалена мојата гаража. Сторителите се’ уште не се откриени

Picture 3

Во текот на денешниот ден преку прес конференција или соопштение, јавноста ќе биде подетално информирана за настанот. Во прилог неколку фотографии од запаленото возило….“ – објави Зоран Милошески.

Сликите се преземени од порталот ,,Публикум“

http://www.publikum.mk/nokeska-vo-prilep-zapaleno-voziloto-na-novinarot-zoran-milosheski/

Известува: Mартина Билјаровска

TEMPLEJT na makedonskomRES

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim