Поповски порачува: Поддржете ги реформите

jul 17 2018

Интервју со Роберт Поповски, министер за комуникации, отчетност и транспарентност, дел од проектот „Детски болести на демократијата“ во имплементација на АГТИС Прилеп.

 

TEMPLEJT na makedonskomRES

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim