EU PRO Plus predstavlja nove javne pozive

decembar 23 2021

Kroz program EU PRO Plus koji finansira EU sa 40 miliona evra, a u partnerstvu sa Ministarstvom za Evropske integracije u toku su info sesije za predstavnike lokalnih samouprava za podnošenje prijava za projekte lokalne infrastrukture i projekte organizacije za konkurentnost preduzeća. 

 Za region Šumadije i Zapadne Srbije, i region Južne i Istočne Srbije otvorena su dva javna poziva: za lokalne samouprave (linkuj https://euproplus.org.rs/kpoziv/javni-poziv-za-projekte-lokalne-infrastrukture) i za organizacije za konkurentnost preduzeća (https://euproplus.org.rs/kpoziv/javni-poziv-za-predloge-projekata-za-organizacije-za-podrsku-poslovanju).

 Rok za podnošenje prijava je 31. januar. 2022. za lokalne samouprave, a za organizacije za konkurentnost preduzeća 02.02.2022. godine.

Povezani članci

  • Otvoren likovni konkurs za kalendar EU PRO Plus programa za 2024. godinu

    EU PRO Plus je danas otvorio nagradni likovni konkurs za učenike i učenice srednjih škola i gimnazija iz 99 gradova i opština u regionima Šumadije i zapadne i Južne i istočne Srbije na temu „Stvaramo zeleniju budućnost”.

  • Puls Evrope se nastavlja

    Novinari koji žele da se oprobaju u terenskom radu u nekoj od država Evrope, i ove godine mogu da se prijave za učešće u projektu "Puls Evrope - medijske posete EU". Projekat će trajati tokom 2023. i u prvih pet meseci 2024. godine. 

  • Superveštine za budućnost na stranicama kalendara EU PRO Plus programa za 2023. godinu

    Marta Stojanović, učenica gimnazije „Svetozar Marković” iz Surdulice, dobitnica je prve nagrade na konkursu za kalendar razvojnog programa EU PRO Plus za 2023. godinu, dok su drugo i treće mesto pripali Aiši Krkušić i Nejli Bogućanin iz Škole za dizajn tekstila i kože iz Novog Pazara.

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim