Kuda u doba korone

septembar 10 2020

Epidemija korona virusa u Evropi ne jenjava, pa su zbog toga i dalje otežana putovanja.

Kuda se može iz Srbije - nudimo vam kratak pregled uslova putovanja u zemlje regiona.

Međutim, pre puta je ipak najbolje proveriti uslove na zvaničnom sajtu ambasade države u koju želite da putujete, jer se i epidemiološka situacija menja iz dana u dan.zemlje regiona corona putovanja

 

 

 

 

Povezani članci

  • Epidemija malih boginja se još može izbeći

    Sve je veći strah da bi Srbiju mogla da pogodi epidemija morbila, bolesti koja je praktično iskorenjena, ali se vraća zbog niskog stepena vakcinacije. Lekari kažu da im ostaje jedino da „mole i apeluju“ na roditelje.

  • Ambasador Niša – kompanija Neomedica osvojila svet

    Osnovana na samom početku ovog milenijuma, kompanija Neomedica započela je kao porodična firma. Danas upošljava veliki broj zaposlenih, od kojih su mnogi vrsni naučnici i sa takvim timom osvaja svet.

  • Za Srbiju 12 miliona evra iz Fonda solidarnosti EU

    Ministarka za evropske integracije i nacionalna IPA koordinatorka Jadranka Joksimović potpisala je 13. aprila u ime Republike Srbije Sporazum o poveravanju, kojim je Evropska unija našoj zemlji bespovratno dodelila 11.968.276 evra iz Fonda solidarnosti EU, za finansiranje hitnih aktivnosti u borbi protiv kovida 19, kao i za sprovođenje ostalih mera u oporavku srpskog zdravstvenog sistema.

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim