Iznajmila autobus sa Deda Mrazom i poklonila vožnju svom momku

januar 04 2018

Mladi glumac iz Niša Darko Radojević može se pohvaliti verovatno najoriginalnim poklonom dobijenim ove Nove godine, a za to se pobrinula njegova devojka, takodje glumica, Sara Kapunac (23) iz Pančeva.


Sara je iznajmila autobus "Niš-ekspresa" i drugog dana ove godine priredila nezaboravnu vožnju za za njih dvoje, Deda Mraza i dvoje pijatelja.

"Darko je imao probu u Studentskom akademskom pozorištu a drug presvučen u Deda Mraza je ušao untra, prebacio ga  preko ramena i doneo u autobus. Mi ostali smo bili sakriveni iza sedišta i kada smo krenuli da se vozimo počeli smo da se jedan po jedan pojavljujemo", izjavila je Sara.

darko sara 4

Vožnja gradom potrajala je šest sati i za to vreme su Darko, Sara i njihovi prijatelji prešli 110 kilometara.

Na ideju da iznajmi autobus  Sara je došla zbog toga što je njihovo poznanstvo počelo tako što je Darko pogrešio autobus.

"Umesto u autobus koji iz Novog Sada ide do Beorada, Darko je ušao u autobus koji ide do Pančeva. Sedeo je iza mene i nisam ga u početku primećivala dok nije počeo da sa nekim razgovara sa tipično niškim naglaskom", izjavila je Sara.

darko sara 3

Na putu do Pančeva Sara i Darko su shvatili da imaju puno toga zajedničkog počev od toga da je ona u to vreme studirala glumu u Meksiku a on je u Novom Sadu polagao prijemni za glumačku akademiju.

"Darko je primljen na akademiju u Novom Sadu, a ja sam studije glume i psihologije nastavila u Španiji. Vidjamo se što češće možemo, zajedno radimo na tome da osnujemo Putujuće pozorište", kazala je Sara.

Autobus sa Deda Mrazom nije jedino iznenadjenje koje je mlada Pančevka priredila svom momku.

darko sara 1

Prošlog leta zamolila je svoje prijatelje širom sveta da se slikaju sa papirom na kojem piše "Sara te voli više od..." i u nastavku je pisalo ime  zemlje u kojoj je fotografija nastala.

U video klipu koji je napravila od tih fotografija nalazila se i slika Darkove majke koja je u niškoj Tvrdjavi držala papir na kome je pisalo "jer je njen ceo svet ovde".                  

Autor B.Ljubisavljević

Povezani članci

  • Rane ne zaceljuju, a život ide dalje

    Početak proleća među građanima Srbije budi posebne emocije, dani su sve lepši, a ljudi ipak tužni. Na 25. godišnjicu od početka bombardovanja Jugoslavije, razgovaramo sa ljudima iz Niša i Aleksinca.

  • „Sve više mladih u Sribiji kreira svoje poslovne ideje“

    Inovativni uređaj za reciklažu čijim korišćenjem građani ostvaruju mogućnost popusta u lancima trgovine, ideja je učenika Ekonomske škole u Nišu. Svojom biznis idejom spojajaju brigu prema čistoj okolini sa odgovornim poslovanjem i većim brojem zadovljnih kupaca.

  • Akušersko nasilje: javno govoriti, podnositi prijave

    Ohrabrene zbog lavine pokrenute u medijima nakon tragičnog slučaja akušerskog nasilja ovog januara u Sremskoj Mitrovici, brojne žene svakodnevno javno svedoče o „neprijatnostima“ koje su doživele na porođaju.

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim